Heeft u net een huis gekocht of zou u veranderingen willen aanbrengen in uw bestaande woning, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kan ik u helpen.

Ik help u graag uw eigen sfeer te ontdekken en daarmee uw interieur vorm te geven. Dit door middel van ander kleurgebruik, raamdecoratie of we beginnen vanaf bouwtekening uw droom waar te maken.

Samen met uw wensen zal ik een moodboard maken zodat u ook na mijn komst een richtlijn heeft. Daarnaast kunt u al uw vragen omtrent interieur aan mij stellen en zal ik u vakkundig adviseren omtrent kleurgebruik, materialen, etc.

Bij grotere interieurwensen kan ik u van 'a tot z' begeleiden. In dat geval gaat u samen met mij op zoek naar waar u van houdt en wat u belangrijk vindt in uw interieur.

 

Door de situatie op te nemen, goed te luisteren, foto's te bekijken en eventuele tekeningen en plattegronden te bestuderen worden wensen, voorkeuren en mogelijkheden duidelijk. Vervolgens maak ik een sfeerimpressie. Is het sfeerbeeld duidelijk, dan wordt in overleg een collectie van woonartikelen en producten samengesteld. Naast het creëren van het gewenste sfeerbeeld kan ik bijkomend schilder- of ander werk ook desgewenst uit handen nemen.